#

Artisanale charcuterie


Ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten vakkundig en met passie in eigen worstmakerij vervaardigd.

Ambacht leeft en is weer helemaal terug van weggeweest. Of het nu een mooi brood is, een handgesmeed hek, een meubelstuk of een heerlijke ambachtelijke salami of rauwe ham, een groeiend aantal mensen wil meer dan eenheidsworst. Een authentiek product wordt gewaardeerd om de zorg en het vakmanschap die het product maakt tot een exlusief meesterstuk, waar jaren van oefening en opleiding aan vooraf zijn gegaan.

Voor onze charcuterie producten maken wij gebruik van biologische grondstoffen op natuurlijke basis. Dat onze producten voldoen aan vakmanschap en uitmuntende kwaliteit bewijzen de bekroningen die wij regelmatig ontvangen tijdens vakwedstrijdfen en/of omverwachtse keuringen.

Eigenlijk is het gewoon heel simpel: smakelijk eten begint bij goede ingrediënten. Dat weten topkoks ... en u toch ook?

prosciutto xo3

salami en coppa

Mediteraanse vleeswaren

Deze mediteraanse vleeswaren specialiteiten worden in eigen worstmakerij met liefde en passie bereid.

Coppa
Chorizo
Pancetta naturel
Prosciutto XO; 24 maanden gerijpt
    Salami; traditioneel, provencaals met venkel en pepperoni
   

pancetta