#

Worstmakerij


De worstmakerij is voor ons de keuken waar wij alle vleeswaren/worstsoorten zelf produceren. Van hier komen al die lekkere producten die wij in de winkel verkopen en waar wij al vele prijzen mee gewonnen hebben.

In de prijzen bij Arnhem Rookworststad

Bij Arnhem Rookworststad 2023/2024 werd de rookworst fijn van Caroline bekroond met GOUD.
En de rookworst grof van Hans werd ook met GOUD bekroond.

Bij Arnhem Rookworststad 2022/2023 werd Caroline met haar runderrookworst uitgeroepen tot KAMPIOEN SPECIAAL.
En Hans behaalde Goud met Ster voor zijn runderrookworst en Goud voor zijn fijne en grove rookworst.


Vleeswaren en worstsoorten

De lekkerste vleeswaren en worstsoorten komen uit onze worstmakerij, waar wij 70% van onze worsten en vleeswaren met liefde en ambacht zelf maken. Zo is bijvoorbeeld onze bekroonde runderrookvlees een topper die in Castricum en wijde omgeving geroemd wordt. Wij zijn voortdurend met productontwikkeling bezig, zodat wij trends kunnen volgen en vernieuwende specialiteiten kunnen leveren.

 
achterham - bloedworst - chorizo - coppa - cornedbeef - grillworst - hammen - leverworst - gekookte worst - pekelvlees - osseworst - rookworst
 

 Huisgemaakte paté

cremepaté - eendenpaté met sinaasappel - hertenpaté met eekhoorntjesbrood - reepaté met uienconfijt - wildpaté ree - wildzwijnpaté met truffel en noten

uw groene slager

dry agedkast

van borre - caroliene


Het Worstmakersgilde

Wij zijn lid van het Worstmakersgilde om blijvend onze kennis en ambacht te kunnen delen met collega's slagers, maar ook om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het makeb van vleeswaren en worstsoorten.

Ook worden via het Worstmakersgilde reglematig onze producten gekeurd op o.a. smaak, geur, samenstelling en structuur, maar ook bacteriologisch. Dat wij goed bezig zijn blijkt uit de vele prijzen en bekroningen, maar bovenal uit de enthousiaste reacties en complimenten van onze klanten.